IL DOGE Winkel

Cocos IL Doge

12,95

De  Cocos Siroop van IL Doge , Heerlijk voor in je Caffe latte ,cappucino of Latte Macchiato of thee . Ervaar de natuurlijke smaak. Venetian Flavors. De Cocos siroop geeft jouw koffie, thee of Dessert een extra dimensie…bestel hem snel en geniet morgen al van jouw eigen creatie!   Fles a 70cl

Nb:Voor Horeca kunt u het beste een offerte aanvragen

Artikelnummer: 40340 Categorie:
Beschrijving

De  Cocos Siroop van IL Doge , Heerlijk voor in je Caffe latte ,cappucino of Latte Macchiato of thee . Ervaar de natuurlijke smaak. Venetian Flavors. De Cocos siroop geeft jouw koffie, thee of Dessert een extra dimensie…bestel hem snel en geniet morgen al van jouw eigen creatie!

Waarom IL Doge?

IL Doge Siropen en Dreamy fruitpulpen zijn onderdeel van de Distillati Group uit Italië(regio Venetië)Het bedrijf is opgericht in 1965 en is begonnen met de productie van gedistilleerde dranken zoals Grappa,rum,whiskey etc onder de merknamen Barman en Oscar.

De doelstelling is om altijd de best mogelijke kwaliteit te behalen met alle producten en deze ook in eigen beheer te ontwikkelen en produceren.

Met het oog op de toenemende vraag naar cocktails is in 2010 de lijn opgestart in fruitpulpen, Dreamy. Inmiddels zo’n 40 smaken .

IL Doge is nu ruim 2 jaar geleden aan het assortiment toegevoegd. Eigen productie en smaakontwikkeling. Inmiddels in zo’n 65 landen verkrijgbaar.

Bestel 3 flessen ,combi mag ook en betaal geen verzendkosten!

De Box Horeca/Barman Nederland is importeur voor de Benelux .

 

welke alcoholvrije siropen zijn er

Voor de alcoholvrije cocktails hebben wij nu een aantal siropen waaronder:

Rum, Irish, Gin en Italian Spritz… voorjaar en zomer 2021 zeker een niet te missen Item.

Hoe het begon

In 2018 is gestart met een zestal smaken en inmiddels zitten wij bijna op 80!  Via diverse smaaktesten met vergelijkbare aanbieders komt iedere keer weer onze smaak en range als beste uit de test. Cocos siroop il doge mag je zeker niet missen.